torsdag 3 november 2011

Edit 87 år.....o några fler bilder.

Goa Edit 87 år uppvaktades av grannar o vänner. Här tillsammans m Simon o mig.

Felicia hjälpte Kristina m disken.

Häromdagen bakade jag frukostbröd. Bra att ha i frysen.

 I onsdags var jag i Kyrkans hus, Ellös. Det var Taize´mässa. Mycket sång men också stillhet och eftertanke.

I dag torsdag var jag till Gbg för att titta till farfar Nils o mormor Märta o morfar Anders gravar. Mycket ljus o blommor på gravarna inför stundande Allhelgonnahelg.
En tur till IKEA blev det också.

2 kommentarer:

  1. Goaste mamma, som tänker på allt och alla. Säg till nästa gång du åker till gravarna för jag följer gärna med.
    Kram världens bästa mamma

    SvaraRadera
  2. Hoppas ni mar bra darhemma, aven om novembermorkret ar som varst. Det ar sa roligt att se hostbilder fran Sverige! Och nybakat brod!
    Vi tackar sa mycket for dina kommentarer och vi forstar att du brukar folja upp var resa och tycker att det ar spannande. Det ar det ocksa, men nu kanns det att vi trotta och behover vila upp oss. Vi har just valt att gora mest ingenting ett par dagar i den indiska staden Jaipur. Vi bor nast bast fran hela var resa och darfor stannade vi kvar har ett par extra dagar. Forsta tva dagana var vi mest pa hotellet och i naromradet men bara det, ar en riktig upplevelse med aporna som grallar, leker i sandladan (byggsand), jaga varandra etc, grannars vardagliga syselsattningar som vi foljer upp fran balkongen och musiken som hors fran overralt. Indien ar mycket. Lite oratvisst just nu - for Indien, menar vi. Men det kanns att vi ar pa gang och snart om allt gar bra ska vi cykla var sista etapp innan vi tar semester - nagonstans i Indien!
    Halsa Lennart!
    Varma halsningar
    Daniella och Bogdan

    SvaraRadera